Ansigtspleje til mænd

Mange mænd lider af tør eller uren hud og er typisk mere fedtet end kvinders. Det skyldes ofte at hovedparten af mænd ikke plejer deres hud på en ordentlig måde. For mange mænd forbindes ansigtsmasker og ansigtspleje i det hele taget med nogle feminine billeder og værdier. Det er dog ikke noget med at gå rundt med agurkeskiver på øjnene og en badekåbe om livet.

I dag kan man få ansigtsmasker som er specielt velegnede til mænd der ikke gider de længere behandlingstider eller hyppige frekvenser som visse ansigtsmasker skal påføres med. Anisgtsmasker til mænd skal kunne rense urenheder i huden på kun 5-10 minutter og maksimalt skulle påføres 1-2 gange om ugen. På følgende side kan du finde ansigtsmasker som er helt ideelle til mænd som gerne vil have en ren og velplejet hud, men samtidig ikke synes at ansigtspleje nødvendigvis er det som han gider bruge mest tid i verden på.

Udover ansigtsmasker kan man naturligvis også få ansigtsvask, ansigtsscrub, ansigtscreme og andre ansigtspleje produkter specielt lavet til mænd. Se blandt andet denne side for at finde de bedste af dem.

Læs mere om:
Ansigtsmasker
Hjemmelavet ansigtsmaske
Ansigtsmaske mod bumser
Ansigtsmaske med peeling